May 21, 2006

سرلاک

گاهی اوقات یه داستانایی آدم می‌شنوه بعد از خودش می‌پرسه پنهان کردن واقعیت با دروغگویی چقدر فرق داره؟؟ حالا چی شد که به این فکر افتادم؟ الان می‌گم:

چند تا از خانواده‌هایی که به بچه‌شون سرلاک می‌دن، یا چند تا از پزشکایی که واسه کودکان سرلاک رو توصیه می‌کنن از این واقعیت آگاه هستن که سرلاک نه در کشور سوییس و کارخانه معروف نستله، بلکه در ایران تولید می‌شه؟! شاید فکر کنیم مهم کیفیته. اما نظر من اینه که خیلی راحت می‌تونه رو حجم خرید تاثیر بذاره. اونم تو کشوری مثل ایران که مردم فکر می‌کنن هر محصول خارجی، حتا اگه تو گورگوردره* چین و فیلیپین تولید شده باشه خوبه.

خیلی وقته سرلاک نخریدم. اما این بار حتمن می‌خونم ببینم آدرس کارخانه رو کجا نوشته!!!

* کپی‌رایت از دکتررضا!

Comments:
ولنتاين جان کپی رايت اصلی متعلق به دکتر جفرودی متخصص اطفاله!:)))‌ در مورد نستله و سرلاک هم با اينکه غذای کمکی تبليغ و توليدش بر خلاف انجمن شير مادره!‌و تو دروس اطفال به شدت رد ميشه!‌اما چون سودش بالاست کارخونه اش همينجا تاسيس شده!‌فکر کنم اواخر سال ۸۲ بود که ويزيتورش رو تو بيمارستان شهدا ديدم!‌البته تحت لايسنس نستله است! يعنی در واقع توليد کننده اصلی نستله است تا اونجايی که يادمه!:)
 
hekayate on torkast ke raft ro derakht e chenaar behesh goftan dary chikar mikony goft daram tut mikhoram goftan in ke chenaar e goft ahmagh jan TUT TO JIBAME...omidvaram bi rabt nabashe....Hamin
 
یکی از دوستای من اونجا کار میکنه تو ایرانش.

منم چند وقت پیش یه ریمل خوب از یکی خواستم از کانادا برام بفرسته همش پس میده .ما گاهی تولبدات داخلیمون خیلی خوبه ولی بقول خواهرم مال خارجیا چس فرنگیا بهش خورده!!
ببخشیدا بی ادبی شد!
 
به رضا: ظاهرن مواد اولیه متعلق به نستله است و شرکت ایرانی که دارم وسوسه می شم پته اش رو بریزم رو آب! تحت لیسانس نستله و بعنوان نماینده رسمی نستله داره تو ایران تولید می کنه.
نه اینکه ایرادی داشته باشه!‌ایرادش در کمی تا قسمتی زیرآبی رفتنشه! مگه اینکه روی قوطی ذکر شده باشه.
 
ببینم. تو کی نی نی نداری . سرلاک رو برای کی میخوایِ؟؟
 
are rast mighi khareji bashe,vali kuft bashe ma iranha ro ghanee mikone!!
 
پوپک خانومی باید باشی وقتی می شینم یه کاسه پر مامانا می خورم:)
 
می خواد تولید کشور سوئیس باشه یا علی آباد کتول، منکه عاشق سرلاک هستم. حالا دیگه انگار همه چی باید خارجی و مارک دار باشه. من اینو قبول ندارم.
 
اينم از كمبود فرهنگه كه مرغ همسايه غازه. سربزنين وبلاگ من فقط راجع به نيمه تاريك همه ما مينويسه
 
سلام دوست خوبم به مورد خوبی اشاره کردی چند سال پیش کتابی خوندم دراین باره که نوشته بود در کشورهای سوئیس این غذا یعنی سرلاک غذای گوساله های اونجاست باور کن راست میگم ودر هیچ کشوری مثل ایران این قدر سرلاک استفاده نمیشه من یک دوستی دارم که با 25 سال سن هر روز صبحانه اش سرلاک است آخه چرا؟
چرا باید مردم ایران این همه کم اطلاع باشند؟
 
به نازنین: از منبع اون کتاب چقدر مطمئنی؟! چون تا جایی که من می دونم شرکت نستله در سراسر جهان که شامل کشورهای اروپایی و امریکاییه نمایندگی داره و غذای بچه هم هست نه غذای دام!
به فرانکلین: مشکلی نیست که تو ایران تولید بشه یا نه. همونطور که گفتم قضیه بر سر اینه که شرکت تحت لیسانس ایرانی علاقه ای نداره این راز رو فاش کنه!
نرگس جان نیوآ بخر خیرش رو ببینی:)
 
نمیدونم چرا روی قوطی اش ننوشته چون فکر میکنم روی نسکافه اش مینویشه, البته برای مطمئن شدن باید برم ببینم.
 
ن همیشه نوشته ات رو می خونم.اما فکر نمی کنم تا حالا برات نظری نوشته باشم.این جور چیزها که تو ایران عجیب نیست هست؟
 
خسته نباشي قهرمان ( به خاطر اون ماشينسواري شجاعانه ميگم )
آره اين هم درسته.
تو كشوري كه سالهاست فرهنگش بر مبناي ريا استوار شده اين كارها ميشه و مردم هم به مارك شيرخشكي كه ميخورن پز ميدن.
خب ديگه.
ديگه اين كه به نظرم تو يه خورده لوس هستي ولي بي مزه نيستي.
همه لوسها هم بد نيستند.
تو لوس بامزه‌اي ولنتاين جان
در ضمن قدر گودي جونت رو هم بدون
شاد باش و ديرزي
 
خواهرهای کوچکتر من که الان بیست و خورده ایی سن دارندهر دو سرلاک میخوردن.البته مسئول درست کردنش من بودم.اول خودم حسابی می خوردم بعد دوباره برای اونها هم درست می کردم.خواستم بگم که اون موقع هم سرلاک توی ایران تهیه میشد.یا این که حداقل به شفارش ایران جایی پر میشدهیادم میاد که کلمه سرلاک را به انگلیسی مینوشتن ولی تاریخ تولید و انقضا و ... به فارسی ریز روی قوطی ها نوشته می شد.اگه کسی یادش بهشه شیر های گیگوز 1 و2 هم بودن که توی خود ایران یا به سفارش ایران پر میشدن. کلا نستله کلی شرکت های تولید جانبی داره که تحت لیسانس اون کار می کنن.
 
ولنتی جون سلام
علاوه بر سرلاک....سوپ ها آماده نستله هم در ایران تهیه می شود.شکلات هایش دردوبی نمایندگی دارد که از آنجا ترکیب و بسته بندی و توزیع می شود.البته حرف اول را در صنایع غذایی "مواد اولیه" می زند.و اختلاف کیفیت چندانی (بین محصولی که در سایر کشور ها هم توزیع می شود )وجود ندارد الان کمپانی اصلی نستله تمرکزش بر استخراج مواد دارویی طبیعی از محصولات دامی متمرکز شده ومحصولات ساده ترش را سپرده به نمایندگی ها یش....
 
باريكلا! تو ايران ميسازن هنوز اينقدر خوشمزه‌س!
 
نمیدونم تاریخچه این سرلاک رومیدونی چیه یا نه! لاک یه ادم نابغه ای بود تو انگلستان. بعد تو سن ۵۶ سالگی بالاخره کشف بزرگشو میکنه. البته اول کشف بزرگش اونو... اما بعد اون کشف بزرگو ... بله. و این کشف چیزی نبوده به جز همون لاک ناخن. البته قبل از این کشف اسمش لاک نبوده و اسم شناسنامه ایش عبدالقادره اما بعد از این کشف به اسم لاک مشهور میشه و ملکه بریتانیا به صرف شام دعوتش میکنه اما قضیه همش یه سورپریز بوده و میخواسته با شمشیر بزنه پس یقه عبدالقادر لاک و بهش لقب سر بده. از اون به بعد اسمش میشه سر عبدالقادر لاک که صهیونیستها برای اینکه ماهیت اصلیشو پنهون کنن تو توراتشون نوشتن سرلاک و ما الان فکر میکنیم سرلاک نامسلمونه درحالیکه سرلاک هم مث همه عبدالقادرهای عالم مسلمون بوده. ولی تو به بچه ات سرلاک نده چون نستله یه کارخونه صهیونیستیه که بعدا برات تاریخچه اونو هم به تفصیل خواهم نوشت. تو فقط لاک بزن.
 




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Web Blog Pinging Service